Haarscherp zien, draagt bij aan een comfortabel gevoel. Het is daarom belangrijk dat je een brillenglas kiest dat bij je past. Een criterium om op te letten is wat je overdag doet. Ben je aan het werk, rijd je regelmatig auto of lees je vaak? De brillenglazen kunnen zo precies op jouw ogen afgestemd worden.

Multifocale glazen
Als je een bril nodig hebt voor zowel veraf als voor dichtbij, dan zijn multifocale glazen de ideale oplossing. Om in de verte te kijken, gebruik je de bovenste helft van het glas, voor dichtbij gebruik je de onderste helft. Multifocale glazen kunnen tegenwoordig dunner en lichter worden uitgevoerd, zodat de bril nog comfortabeler zit. Bovendien zijn multifocale brillen ook met meekleurende glazen verkrijgbaar.

Bureauglazen
Ook speciaal voor op je werk zijn er brillenglazen verkrijgbaar. Met je multifocale bril kun je het beeldscherm van je computer niet duidelijk zien en voor een leesbril staat de computer te ver van je vandaan. Bureauglazen zijn de oplossing hiervoor. Deze glazen corrigeren de ogen op korte en middellange afstand en het leesbereik wordt groter.

Ontspiegeling
Ook ontspiegeling draagt bij aan het kijk- en draagcomfort van je bril. Hierdoor worden reflecties tot een minimum beperkt. De brillenglazen blijven transparant en helder en bieden beter contrast. Een nieuwe ontwikkeling bij ontspiegeling is dat dat zonder enige reflexkleur kan. Dit is perfect als je de voorkeur geeft aan het onzichtbare en transparante karakter van je bril.

Meekleurende brillenglazen
Meekleurende glazen bieden perfect zicht onder alle lichtomstandigheden. Meekleurende glazen passen zich snel aan verschillende lichtomstandigheden aan. Bovendien bieden meekleurende brillenglazen een UV-bescherming van 100 procent.

Wij nodigen u van harte uit om de brillen en zonnebrillen in onze winkel te komen bekijken en passen.